İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın yeğeni Ali Rıza, Türk kızı Masume Onurşan ile evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı.

Düğün merasiminin yakın bir tarihde İstanbul'da gerçekleştirileceği öğrenildi.

İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad'ın yeğeni Ali Rıza’nın, Türk kızı Masume Onurşan ile evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı. Düğün merasiminin yakın bir tarihte İstanbul'da yapılacağı öğrenildi.

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın kız kardeşi Pervin Ahmedinejad'ın oğlu Ali Rıza ile Ehlibeyt Yayıncılık Genel Müdürü Rahmi Onurşan'ın kızı Masume Onurşan önümüzdek günlerde İstanbul'da gerçekleştirilecek bir düğün ile dünya evine girecekler.

Konuyla ilgili olarak İHA'nın sorularını cevaplandıran Rahmi Onurşan, kızı Masume Onurşan'ın Tahran'da üniversite eğitimi gördüğü sırada İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın yeğeni Ali Rıza Beyle tanıştığını söyledi.

Onurşan "Bundan 1,5 yıl kadar önce üniversite tahsili gördükleri sırada tanışmışlar, bize bu konuda isteklerini bildirdiler. Biz de saygı ile karşıladık. Ali Rıza bey geçtiğimiz günlerde annesi Pervin Ahmedinejad ile birlikte İstanbul'a geldi, kendileri ile tanıştık ve bu yönde bir karar alındı. Düğün çok yakın bir zamanda İstanbul'da gerçekleştirilecek" şeklinde konuştu.