Kahramanmaraşlı bıyık şampiyonu Memili Rüştüoğlu'na hemşehrisi Ali Torun rakip oldu. 10 yıldan bu yana bıyıklarını uzatan Pala Ali'nin bıyığı 60 santimetreyi geçti.

Kahramanmaraş'ta Göksunlu Memili Rüştüoğlu'nun ardından Mevlüt Doğan şimdi de Ali Torun uzattığı bıyıklarıyla gündeme geldi. Kışın Çukurova'da işçi olarak çalışan yazın ise köyüne dönen Ali Torun'u hemşehrileri "Pala Ali" diye çağırıyor.

Bıyıklarını uzatmaya 10 yıl önce başladığını belirten Torun, bıyıklarının 60 santimetreyi geçtiğini söyledi.

İlk eşi hayatını kaybettikten sonra yeniden evlenmeye karar veren Ali Torun eşinin tavsiyesi ile bıyıklarını uzatmaya başladığını belirtti. Bıyık şampiyonu olmayı hedeflediğini söyleyen Torun, "Memili Rüştüoğlu benim hemşehrim. Kendisi dünya bıyık şampiyonu olmuştu. Onu kendime örnek aldım. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Rüştüoğlu'nu geçeceğim" diye konuştu.

Büyük kentlere gittiği zaman vatandaşların ilgisi ile karşılaştığını anlatan Ali Torun, "İnsanlar bazen bıyığın yapma olduğunu dahi düşünüyor.Ama bakıp gerçek olduğunu anlayınca şaşırıyorlar. Tabi böyle ilgi çekmek hoşuma gidiyor. Bir anlamda da kentimin reklamını yapıyorum" dedi.