Ünlü manken Çağla Şıkel, 16 yıl aradan sonra 11. Uluslararası Bale Festivalinde sahne alacak.


Ünlü manken Çağla Şıkel, 16 yıl aradan sonra 11. Uluslararası Bale Festivalinde sahne alacak.Bodrum’da bu yıl 11’cisi düzenlenen Bale Festivalinde sahne alacak olan Çağla Şıkel, üniversite yılarından sonra ilk kez Bach Alla Turca isimli bale gösterisiyle sahneye çıkacak. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünün düzenlediği festival kapsamında sahne alacak olan Şıkel, Samsun Devlet Opera ve Balesi ile gösteri yapacak.Anjelika Akbar’ın müzikleri ile gösteri bale gösterisine katılacak olan Şıkel gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir ekip ile bale gösterisi için çalışıyorum. Profesyonel insanlar ile sahne alacağım. Çok zor bir şey profesyoneller ile çalışmak. İnanılmaz duygular içerisindeyim. Bodrum bale festivallerine hep izleyici olarak katıldım. Benim dönemimde ise böyle festivaller olmadığı için hiç dans etme fırsatımız olmamıştı. Ruhumun her zaman bir parçası bale festivallerinde dans etmekti, eski bir balerin olarak” dedi.
Yaz sezonunda hayatına heyecan katmak istediğini söyleyen Şıkel, “Bana bel festivalinde dans etme fırsatını verenler çok teşekkür ederi. Benim hep böyle bir hayalim vardı çok uzun yıllardır. Ben böyle bir şeye cesaret ettim ve tüm Samsun devlet opera balesi artık arkadaşlarım oldular. Onların destekleri ile çok güzel günler yaşadım. Her kez çok yardımcı oldular bana. Yaz aylarına bir heyecan katmak istedim. Birde baleyi çok özledim. Böyle bir imkanda karşıma çıkınca hemen değerlendirdim. Ama bunun devamı olmayacak” dedi.


“ÇOCUKLARIM SANATÇI OLSUN”


Gazetecilerin “çocuklarınızın hangi meslekte olmasını istersiniz?” sorularının da yanıtlayan Şıkel, “Balet olmasını isterim tabi ki de ama kendi tercihlerini verecekler. Dansçı olabilir, müzisyen ola bilir ama ben sanatçı olmasını isterim hangi sanat dalı olması önemli değil. Sanatçı olmaları için ne gerekiyorsa yapacağım ama dalına kendileri karar verir” ifadelerini kullandı.


“ALİ ŞAN İLE BUZLARIMIZ ERİDİ”


Uzun süredir şarkıcı Ali Şan ile aralarının bozuk olmasının ardından yeniden barışan ünlü manken Şıkel, Ali Şan ile buzların eridiğini vurgulayarak, “Ali Şan ile kaldığımız yerden devam edeceğiz diye düşünüyorum. Şu anda anlaştığımız kanal ile imza atmadık ama prensipte anlaştık. İnşallah güzel bir sezon olur bizim için aynı enerji ile geri döndüğümüzü düşünüyoruz. Araya zaman girmiş olsa bile aynı neşemize gri döndüğümüzü düşünüyoruz. Keyfimiz yerinde inşallah bu sezonda güzel geçecek. Buzlarımız eridi artık. Aramızda buz olsaydı program yapamazdık zaten. Bizim kırgınlığımız uzun sürdü ama birbirimize olan saygımız sevgimiz kaldığı yerden devam ediyor” dedi.


İHA