Çocukların eğlenirken aynı zamanda bilgi ve becerilerini geliştiren yararlı faaliyetlerde bulunmalarını amaçlayan Kahramanmaraş Piazza Çocuk Kulübü atölyeleri, Aralık ayında da dolu dolu olacak.


Çocukların yaratıcı yönlerini geliştiren, birbirinden eğlenceli ve öğretici konuları ele alan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Çocuk Kulübü, Aralık ayında miniklere dopdolu bir program sunuyor. Uzman eğitmenler eşliğinde pizza, kardan adam ve yılbaşı şapkası yapım etkinliklerinin gerçekleştirileceği atölyelere Çocuk Kulübü üyeleri ücretsiz olarak katılabiliyor.
Piazza Çocuk Kulübü’nün Sbarro ile ortak düzenlediği ”Pizza Yapımı Atölyesi”nde, 5-12 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraşlı minikler İtalyan lezzetlerini kendi elleriyle hazırlayacak.
Piazza Çocuk Kulübü üyeleri, yılbaşına sayılı günler kala kardan adam ve yılbaşı şapkası yapmayı da öğrenecek. 19 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olan “Kardan Adam Atölyesi”, 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan “Yılbaşı Şapkası Atölyesi” yeni yılı karşılamak için sabırsızlanan çocuklara eğlenceyi, arkadaşlığı ve birlikte başarma duygusunu yaşatacak. Piazza Çocuk Kulübü’nün tüm atölyelerindeki etkinlikler 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.(İHA)