Çukurova Genç İşadamları Derneği Yaza Veda Gecesi Düzenledi.


Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ünlü ekonomist Nouriel Roubini’den daha fazla ses getirecek organizasyonu Adana’da yapacaklarını belirterek, “Bu programlarımızla Adana değil, Türkiye sarsılacak. Türkiye’de emsali olmayan toplantıyı Adana’da yapacağız” dedi.
Çukurova GİAD’ın üyeleri, derneğin sosyal etkinliklerinden biri olan Yaza Veda Gecesi’nde bir araya geldi. Üyeler, sohbet etti, iş stresini attı, yeni sezon için enerji depoladı.
Çukurova GİAD Kadın Platformu’nun organize ettiği gece, çiçek konseptinde hazırlandı. Le Maxim’s Park Zirve’deki geceyi, Grup Armoni canlı performansıyla renklendirdi. Eylül ayında doğanların doğum günleri, eylül ayı içerisinde evlenenlerin ise evlilik yıldönümlerinin kutlandığı gecede konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yeni sezonda derneğin çıtasını daha da yükseltecek organizasyonları ve projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
Adana’da en samimi, en kaliteli, memleketine en saygılı, memleketine en düşkün yapının Çukurova GİAD’da bulunduğunu vurgulayan Sakarya, “Biz Adana’nın en önde giden sivil toplum örgütüyüz. Bugün bakıyoruz bazı sivil toplum örgütleri tabiri caizse hayal dünyasında yaşıyorlar. Kimileri de ’acaba protokolde yer bulur muyuz?’ hevesiyle dernek kuruyor, ortalıkta geziyorlar. Bizim derneğimizde bunların hiçbiri yok. Bizim derneğimiz gerçek anlamda Adana’nın en iyi sivil toplum örgütüdür” dedi.
Yeni dönemde yapacakları bazı çalışmaları da açıklayan Sakarya, yeni dönemde ilk konuklarının 20 Ekim’de futbolun efsane isimlerinden Fatih Terim olacağını bildirdi. Benzer organizasyonlarla Türkiye’yi sarsacaklarını ifade eden Sakarya, “Çukurova GİAD’ın farkı Adana’da bir kez daha görülecek. Biz Roubini’yi getirdik ya, herkes şaşırdı, ’Adana’da neler oluyor?’ dedi. Herkes Adana’yı konuştu. Roubini’nin her açıdan avantajlı ilan ettiği memleketimiz yine dillerden düşmeyecek. Detaylarını daha sonra paylaşacağımız bu toplantının Türkiye’de yapılmış bir emsali yok. Biz Çukurova GİAD olarak ilk kez Adana’da yapacağız. Herkesin ağzı açık kalacak” diye konuştu.(İHA)