Kahramanmaraş Belediyesi Zabıta Müdürü Ökkeş Demirdöğen’in kızları Esra ile Yazar ailesinden Şahbaz Yazar’ın oğlu Emre dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdi.


Kahramanmaraş son yılların en görkemli düğününe sahne oldu. Saffron Otel’de hafta sonu gerçekleşen düğünde Ökkeş-Habibe Demirdöğen’in kızları Esra ile Şahbaz-Ruhsar Yazar çiftinin oğulları Emre muhteşem bir törenle dünya evine girdi.


Gelin hanımın babası Zabıta Müdürü Ökkeş Demirdöğen ve Damat Bey’in babası Şahbaz Yazar konukları kapıda karşıladı. Konuklarla tek tek ilgilenen dünürler misafirperverliğin en güzel örneğini sergiledi.


Düğün törenine ilgi oldukça yüksekti. Tören için ayrılan iki salonda dolunca bazı konuklar ayakta kaldı. Kızı Esra’yı evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Kahramanmaraş Belediye Zabıta Müdürü Ökkeş Demirdöğen’i bu mutlu gününde bütün dostları yalnız bırakmadı.


Kavrulan hava sıcaklığında misafirlere Kahramanmaraş’ın ünlü dövme dondurması ikram edildi. Düğün gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Bizde Manşet Gazetesi olarak Esra Demirdöğen ve Emre Yazar’a bir ömür mutluluklar diliyoruz. Kaynak: Hülya Kaynar