“Hangi ülke en çirkin kadınlara sahip” anketinde, İngiltere açık ara farkla birinci olmayı başardı.

Türkiye ise listenin sonunda yer aldı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, birçok kritere dayanılarak yapılan ankette İngiliz kadınlar neredeyse her alanda en düşük puanları aldı. Çok hızlı içen, geğiren, korkunç bir şekilde giyinen İngiliz kadınları, ankete katılanlar tarafından ‘kadınlara uyan davranışlar göstermeyen’ ve ‘aşırı kilolu’ olarak yorumlandı.

İngiliz kadınlarına en çok puan kaybettiren üç özellikleri ise ‘kaba olmaları’, ‘erkekler gibi içmeleri’ ve ‘bir yerde sızıp kalmaları.’ Ancak şikâyetler bununla bitmedi. Katılımcılar, İngiliz kadınlarını çirkin dövmelere sahip olmak, çok dar bikini ve futbol tişörtleri giymek ve suça bulaşmakla eleştirdi.

ERKEKLERE BENZİYORLAR

Real Holiday tatil sitesinin hazırladığı ankette, İngiliz kadınlar yüzde 22.4 ile en çirkin listesinde birinci olurken, ABD’liler yüzde 16.7 ile ikinciliği elde etti.

Doğu Avrupalılar ve İspanyalı kadınlar yüzde 15.7’yle üçüncü oldu. Listenin sonunda Türk kadınları yer aldı.

Sitenin sahibi Gary Hewitt, elde edilen sonuçlarla şok geçirdiklerini belirtti. Hewitt, “İngiliz kadınları gittikçe erkeklere benzemeye başladı. Sürekli içiyorlar ve sızıyorlar. Artık kendilerine dikkat etmeleri lazım” dedi. (Milliyet)