Kahramanmaraş’ın tanınmış simalarından ve Asya Lojistik firmasının sahibi Bekir Eryılmaz kızını evlendirerek ilk kez kayınbaba olmanın heyecanını yaşadı.

Saadet-Bekir Eryılmaz çiftinin kızları Esra ile Nazire-Mehmet Sünbül çiftinin oğulları elektrik teknisyeni Hacı Ali’nin düğün töreni 22 Temmuz akşamı Pınarbaşı Hünkâr Tesisleri üst salonunda yapıldı.

Kahramanmaraş’taki her kesimden kalabalık sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çiftin resmi nikâhlarını ise Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıydı. Çiftin şahitliklerini ise; Ankara’da görev yapan Kahramanmaraşlı bürokrat TETAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya ile yine Kahramanmaraşlı olan Kayseri Defterdarı Enver Çokyiğit, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Mustafa Sünbül ve Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Prof. Dr. Derviş Karaboğa yaptı.

Başkan Poyraz’ın kıydığı nikâh sonrasında evlilik cüzdanını verdiği Hacı Duran Gökkaya çifti tebrik ederek; “Allah mesut ve bahtiyar etsin. İnşallah bir ömür boyu aynı yastıkta mutlu bir evliliğiniz olur. Sayın Başbakanımızın işaret ettiği 3 çocuk hedefini unutmadan bu memlekete hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum. Bu arada kaynana ve kayınbabanızın artık sizin de anne ve babanız olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Sizlere mutluluklar diliyorum” diyerek cüzdanı gelin hanıma verdi.

2 erkek, 2 kız çocuk babası olarak ilk kez kayınbabalık duygusunu yaşayan Bekir Eryılmaz ile dünürü Mehmet Sünbül’ün ev sahipliğini iyi bir şekilde gerçekleştirdikleri düğünde havai fişek gösterisi de yapıldı.

Eryılmaz ve Sünbül aileleri ile genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu aynı yastıkta mutluluklar dileriz. (www.kanal46.com)