Elbistan Gençlik Merkezi’ne kayıtlı gençlerden hizmete açılan Elbistan Gençlik Merkezi’ne AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın isminin verilmesi yönünde talep geldi.


Oruçoğlu Stadyumu alanına inşa edilen Türkiye’nin sayılı büyüklükteki merkezlerinden biri olan Elbistan Gençlik Merkezi, 4 bin 560 üyesiyle birlikte modern binasında hizmet veriyor. Açık spor tesisleri ile birlikte yaklaşık 3 milyon 500 bin TL’ye mal olan, gençlerin dolu dolu kullanılabileceği, aktif çalışmalarda bulunabileceği, spor salonu ve galerilerin olduğu, geleneksel ve görsel sanatların yapılacağı, Elbistan Gençlik Merkezi’nde aynı zamanda gençlere yönelik faaliyetler de rahatlıkla yürütülebiliyor.
Gençlerin serbest zamanlarını ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerini sağlayacak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle yönlendirecek ve yetiştirecek, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle gençlerin ruh ve beden sağlıklarını koruyacak, milli ruh ve beraberlik duygularını güçlendirmek, sorumlu bir kişilik geliştirmesini sağlamak ve zararlı alışkanlıklardan korumak, bilgi ve becerilerini arttıracak, problemlerine yardımcı olacak, rehberlik ve danışmanlık yapacak Elbistan Gençlik Merkezi’ne kayıtlı bazı gençler, merkezin isminin ‘Mahir Ünal Gençlik Merkezi’ olmasını istedi.
Mahir Ünal’ın isminin Gençlik Merkezi’ne verilmesi için resmi başvuruların yapılmasını ilgilerden isteyen gençler adına bir açıklama yapan Ramazan Narin, bu tesisin ilçeye kazandırılmasında emeği bulunan isimlere teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Türkiye’nin sayılı büyüklükte ve kapsamdaki Elbistan Gençlik Merkezi’mizin üyeleri olarak biz bu tesisten istifade etmekteyiz. İçerisinde spor salonu, resim ve müzik atölyesi, kütüphane, derslikler, sinema salonları, halı saha, tenis kortu ve daha birçok faaliyet yapılabildiği bu tesisi Elbistan’ımıza kazandıran başta AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal beyefendiye ve emeği geçen diğer büyüklerimize Elbistan gençleri olarak teşekkür ediyoruz. Bu büyüklerimiz biz gençleri önemsiyor ve bizlerin fikirlerine değer veriyorlar ki yaklaşık 3 milyon 500 bin liraya mal olan bu tesisi bizlerin hizmetine sundular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”
Ünal’ın Elbistan’ın yetiştirdiği ender siyasetçilerden biri olduğuna dikkat çeken Narin, “Gençler olarak bizim ise, değerli büyüklerimizden bir isteğimiz var. Her fırsatta Elbistan’ımızın yanında olan memleket sevdalısı ve ilçemizin yetiştirdiği ender siyasetçilerden birisi olan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Bey’in isminin Gençlik Merkezi’mize verilmesini istiyoruz. Bu güzide tesisimizin isminin Mahir Ünal Gençlik Merkezi olmasını talep ediyoruz. Bu konuda yetkililerimizin sesimize kulak vermesini ve bu konuda talebimizin yerine gelmesi için ilgili makamlarla görüşüp bizlere yardım etmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.(İHA)