On bir ayın sultanı Ramazan’ın dolu dolu etkinliklerle yaşandığı Kahramanmaraş'ta Belediye etkinliklerinin yanısıra yeni açılan AVM'de, farklı etkinliklere evsahipliği yapıyor.


AVM'deki etkinlikte bu kez tüm ekibi bayanlardan oluşan “Güldeste Fasıl Grubu” ziyaretçileri eğlendirdi. Nostalji yaşatan, üzerinden uzun yıllar geçse de dillerden düşmeyen şarkıların yanı sıra, günün sevilen şarkılarını da seslendiren grup, izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.
Tamamı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu olan grup elemanları, dinleyenleri uzun yıllar öncesine götüren şarkılarıyla bol bol alkış aldılar. Kanunda Nilüfer Özen, Klasik kemençede Seda Süratli, tamburda Filiz Öner izleyenleri büyülerken udi Eylem Demir ve solist Nurdan Aksu Özbir de dinleyenlerin adeta ruhunu dinlendirdiler.
Beraber ve solo seslendirilen şarkılarla zamanın nasıl geçtiğini anlayamayan ziyaretçiler, AVM’nin giriş katındaki konseri tüm katların korkuluklarından bakarak izleme ve dinleme fırsatı buldular. Güldeste Fasıl Ekibi, konserin ikinci seansını ise iftar sonrasında ikinci kattaki terasta gerçekleştirdiler.
Terası tamamen dolduran AVM ziyaretçileri, hem ailece ya da dostlarıyla iftar yapma, hem de unutulmaz bir konser dinleme fırsatı buldular. Müziğin ritmine ayak uyduran konuklar, zaman zaman da seslendirilen şarkılara eşlik ettiler.