Bir banka müdürü hedefi tutturamayan banka çalışanlarını şirket etkinliği sırasında sahneye çıkararak sıra dayağından geçirdi.


Çin’in Şansi bölgesine bağlı Changzhi kentinde Changzhi Ziraat ve Ticaret Bankası Müdürü, başarılı performans gösteremeyen banka çalışanlarını acımasız bir şekilde cezalandırdı.


Banka müdürü, hedeflerini tutturamayan 8 banka çalışanını şirket standartlarını karşılamadıkları gerekçesiyle şirket etkinliği sırasında sahneye çıkarıp sıra dayağından geçirdi. Öfkeli banka müdürü elindeki kalın sopa ile sahneye çıkardığı 4 kadın ve 4 erkeğin sırtına dakikalarca vurdu.


Amatör bir kamera tarafından an be an kaydedilen görüntülerde, aldığı darbenin etkisi ile canı yanan kadın banka çalışanının ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.


Banka çalışanlarının mahcup olduğu anlarda Jiang Yang isimli banka müdürünün çalışanlara “Çabalamazsanız başarılı olamazsınız” diyerek bağırdığı duyuluyor. Şirket fotoğrafçısının da banka çalışanlarının acımasız şekilde cezalandırıldığı bu anları fotoğrafladığı dikkat çekti.



Kanal46


Görüntülerin yayılmasının ardından, banka ile büyük tepki topladı.