Hülya Cup Tenis Turnuvası, Hülya Avşar ve Behzat Gerçeker’in gösteri maçıyla başladı. Avşar, korta topuklu ayakkabılarla çıktı.

TED Spor Kulübü’nün Hülya Avşar’ın adına düzenlediği tenis turnuvasının 10’uncusu dün başladı. Sabah saatlerinde yapılan basın toplantısında konuşan Avşar, Hülya Cup Tenis Turnuvası’nın bir sosyal sorumluluk projesi haline geldiğini, oluşturulan burs fonuyla maddi durumu yetersiz olan 50 başarılı çocuğa burs verdiklerini söyledi. Hülya Cup’ın bu yıl Antalya ve İzmir’de de yapılacağını belirten ünlü sanatçı, “Hülya Cup’ın gelirinin her kuruşu çocuklara gidiyor. Seçilen çocuklara bir sene boyunca hem okul hem de tenis için burs veriyoruz. Amacımız iyi öğrencilerden iyi tenisçiler çıkarmak. Bu da çocukların aynı zamanda okulda başarılı olmalarını sağlayacaktır. En büyük hedefimiz ise bir tenis okulu açmak” diye konuştu.

Bacaklara bakmaktan topları kaçırdım

Avşar, basın toplantısının ardından Behzat Gerçeker’le gösteri maçı yaptı. Maça topuklu ayakkabılarla başlayan Avşar, basına poz verdikten sonra spor ayakkabılarını giydi. Gerçeker de “Şimdi kadınlar bütün maçlara topuklu ayakkabıyla gelirse hiç şaşırmam” diyerek espri yaptı. Gerçeker, maçla ilgili bir de itirafta bulundu: “Hülya’nın bacaklarına bakmaktan zaman zaman topları kaçırdım. Gerçekten güzel bacakları var.”

Bacaklarım zaten uzun

Turnuva için hazırlanan imaj çekimlerindeki fotoğraflarda ince ve uzun bacaklarıyla dikkat çeken Hülya Avşar, “photoshop” iddiasına “Tabii ki photoshop vardı ama çok çok azdı. Benim bacaklarım zaten o kadar uzun” yanıtını verdi. (Hürriyet)