Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, her gün artan düğün törenine bir yenisi eklendi, Ilıca halkının yakından tanıdığı, eski belde belediye başkanı Cuma Karalar’ın bacanağı AK Parti Ilıca Belde Başkanı Turgut Ardıç’ın kardeşi, Ilıca esnaflarından İsmail Ardıç’ın yakışıklı oğlu emniyet mensubu Halil Ardıç ile, din görevlisi, ev hanımı Kübra Demir bekârlığa veda ederek hayatlarını birleştirdiler, bir yastığa baş koymak düşüncesiyle evliliğe adım attılar.

Genç çiftlerin kına gecesi ve ilk düğünleri, 29 Haziran 2011 Çarşamba günü Ilıca’daki kendi evlerinde, yapılırken, nikahları ve düğünleri ertesi günü, yani 30 Haziran 2011 Perşembe günü Paris Düğün salonunda gerçekleşti.

Gençlerini nikahını Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kılarken, mutlu bir evlilik diledi, Salih çocuklar temennisiyle, alışkanlık gereği nikah cüzdanını güzel gelin Kübra Demir’e teslim etti.

Düğünde gençlerin mutluluğuna aileleri ve gençler de ortak olurken, yakışıklı damat ile güzel gelin dans ettiler, oyunlar oynadılar, halay çektiler, düğünün tadını çıkardılar.

Düğün törenine başta Kahramanaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Ilıca Belde Belediye Başkanı Remzi Demir, Ilıca eski Belde Belediye Başkanı Cuma Karalar, Kahramanmaraş Baro Başkanı Metin Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, siyasetin renkli siması Beşen Sigorta Sahibi Mehmet Beşen-2, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Harun Kahveci, AK Parti eski yöneticileri, Kayseri-Pınarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Eserli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci, damadın meslektaşları, Ilıca halkı ve her iki ailenin yakınları yanında, çok sayıda davetli katıldı. (Kimlik - www.kanal46.com)