İzzet Yıldızhan'a bir darbe daha...İzzet Yıldızhan'ın nikâhsız yaşadığı üç eşinden biri olarakbilinen Gizem İ., konuştu. Ankara'da katıldıkları düğünün ardından, Sheraton Oteli'nin 1518 No'lu odasında 4 hayat kadınıyla âlem yaptıkları öne sürülen türkücü İzzet Yıldızhan'ın üç eşinden biri olarak bilinen Gizem İ.'yi (28) HABERTÜRK buldu.


İlk ve son kez konuştuğunu ifade eden Gizem İ., "İzzet'e iftira atılmış da olabilir, olay gerçek de olabilir. Orada ne yaşandığını bilmiyoruz. Ama eğer olay gerçekse elbette kadınların yanındayım. Aynı şey benim de başıma gelse ben de şikâyetçi olurdum. Kadına şiddete karşıyım" diye konuştu.


'KIZININ ANNESİYİM'

Medyada yer alan "İzzet Yıldızhan'ın 3 karısı var" şeklindeki haberlerin kendisini çok kızdırdığını söyleyen Gizem İ., "Ben İzzet'in üç eşinden biri değilim. Çünkü ben şu an İzzet'in ne karısı, ne sevgilisiyim. Zaten ne resmi nikâh ne de imam nikâhı yaptırmıştık. 6 yıldır da kendisiyle birlikte değilim. Sadece kızımız Sevgi (6) ile ilgili konularda görüşüyoruz, o kadar. Ne onun hayatı beni, ne de benim hayatım onu ilgilendiriyor. Sadece çocuğunun annesiyim" dedi.

'OLAY İFTİRA' DEMİŞ

Olayı ilk duyduğunda çocuğunun bu durumdan nasıl etkileneceğini düşündüğünü belirten Gizem İ., "Olay ortaya çıktığında kızım babasının yanındaydı. Babasıyla bu konuya dair hiçbir şey konuşmadık. Şimdilik bu olaydan etkilenmedi. Zaten İzzet de, olayın duyulduğu hafta sonu çocuklarıyla bir toplantı yapmış. Basında, iki kadını dövdüğü şeklinde haberlerin yer aldığını, ancak olayın iftira olduğunu söylemiş. İzzet, hiçbir zaman iyi bir sevgili olmadı. Ama iyi bir baba olmaya çalışıyor" diye konuştu.

'ÇAPKINDIR AMA İÇMEZ'

Suriye asıllı genç kadın, olayla ilgili olarak, "İzzet, çapkındır, çapkınlığına bir şey diyemem. Ama içki içtiğini zannetmiyorum. Çünkü annesiyle hacca gittiğinden beri bu tür konulara çok dikkat ediyor. İçki içmez, orucunu tutar, kurbanını keser. Maneviyatı çok yüksektir" yorumunu yaptı.

KANAL 7'DEKİ PROGRAMI KALKTI

Fuhuş skandalına adı karışan İzzet Yıldızhan, Nihat Doğan gibi işinden oldu. Yıldızhan'ın, Kanal 7 televizyonunda sunduğu "İzzet Yıldızhan Show" yayından kaldırıldı. Nihat Doğan'ın reklamlarında yer aldığı Mondi firması da reklamları iptal etmişti.

Skandalla ilgili ilk kez kendi şovunda açıklama yapan ve iddialara yanıt veren Yıldızhan'a izleyicilerden gelen yoğun tepki, kanal yönetimini zor durumda bıraktı. Dün kanala çağırılan İzzet Yıldızhan'a, izleyicilerin olumsuz tavrı anlatıldı. Bunun üzerine türkücü, kanalla yollarını ayırma kararı aldı.