Kahramanmaraşlı bayanlar Piazza'da Flormar’ın makyözlerinden güzellik sırlarını öğrendi.


Kaliteli ve hesaplı alışverişin Kahramanmaraş’taki adresi Piazza, yeni yıl öncesi, kadın ziyaretçilerinin güzelliğine güzellik katacak bir etkinliğe de ev sahipliği yaptı.Dünyaca ünlü kozmetik markası Flormar, Kahramanmaraş  Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden kadınların güzelliğine çarpıcı dokunuşlar kondurdu. Flormar Güzellik Etkinliğinde, uzman makyözler 2016 kış sezonunun en iyi makyaj stillerini Kahramanmaraşlı kadınların hayatına taşıdı. 
DOĞRU MAKYAJ STİLLERİ ANLATILDI
Dört mevsim farklı kampanyalar ve fırsatlar sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Flormar Güzellik Etkinliği, Kahramanmaraşlı bayanlardan yoğun ilgi gördü . Uzman makyözler, doğru makyaj stilleri, yüz ve cilt yapısına uygun makyaj malzemeleri kullanımı, cilt bakım ürünlerinde doğru tercihler konularında Kahramanmaraşlı hanımları uygulamalı olarak bilgilendirdi. 
ÜRÜN TANITIMI YAPILDI
Flormar satış temsilcileri de kremden fondötene, farlardan maskaraya, cilt bakım ürünlerinden tırnak bakımı için gerekli ürün ve aksesuarlara kadar geniş yelpazede ürün tanıtımı yaptı. Gösterilen özel ilgiden memnun kalan Kahramanmaraşlı bayanlar, Piazza’dan mutlu ayrıldı.