Kahramanmaraş Belediyesi Bando ve Konservatuar Ekipleri tarafından izleyenleri adeta büyüleyen bir konser verildi ve salonda nostalji yaşandı.

18 Mart Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ara verilmeden iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Birinci bölümde; Kahramanmaraş Belediyesi Bando Ekibi tarafından Kahramanlık Türküleri, Marşlar ve enstrümantal parçalar icra edildi.

İkinci bölüme ise; Mehmet Akif’in meşhur Çanakkale şiirinin Yakup Okur tarafından seslendirilmesiyle başlandı. İzleyicilerin duygulu anlar yaşanmasına sebep olan bu dinletiden sonra Belediye Konservatuarı Türk Musikisi Korosu Mehmet Pakdil yönetiminde ilgi ve takdirle izlenen konserini sahneye koydu. Konserde yine Kahramanlık Türküleri ve Çanakkale Türküsü solo ve koro olarak seslendirildi.

Duygu dolu nostaljik anların yaşandığı konseri; AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı M. Nedim Tepebaşı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu büyük bir ilgi ile takip etti. (ajans 46-www.kanal46.tv)