Kahramanmaraşlı çocukların yaş gruplarına özel programlar ve aktiviteler ile eğlenirken öğrendiği dünyası Piazza Çocuk Kulübü’nde Ekim ayı boyunca sınırsız eğlence bekliyor.


Ücretsiz atölyeleri ile çocuklara eğlenirken yeni bilgiler öğrenebilecekleri ve yaratıcı yönlerini geliştirebilecekleri faaliyetler sunan Kahramanmaraş Piazza Çocuk Kulübü, Ekim ayı boyunca çocuklara heyecan verici ve onların hayal dünyalarının kapılarını sonuna kadar aralayacakları yeni deneyimler yaşatacak.


Piazza Kulüp üyesi çocukların ücretsiz katılabildikleri ve malzemelerin Piazza yönetimi tarafından bedelsiz verildiği atölyeler, yeni temalarıyla Kahramanmaraşlı çocukları bekliyor. Daha önce “Kağıttan tırtıl yapma” çalışmasını gerçekleştirdikleri atölyede birbirinden sevimli tırtıllar yapan çocuklar, yeni atölyelerle yine neşeli deneyimler yaşayacak.


10 Ekim Günü saat 15.00-16.00 arasında “Tabaktan civciv yapma”, 31 Ekim’de ise yine aynı saatte gerçekleşecek “Pamuktan kuzu yapma” atölyelerine gelecek çocuklar, eğlenceyi, arkadaşlığı, birlikte başarma duygusunu yaşayacak ve yeni bilgiler öğrendikleri Piazza’dan çok mutlu ayrılacaklar.


(İHA)