Kahramanmaraş Baro Eski Başkanı İsmail Kahveci’in kızı Nesibe ile Erdal Kırkgeçit’in oğlu Abdurrahim Kırkgeçit önceki gün akşam Ramada otel de görkemli düğün ile dünya evine girdi.


İsmail- Hacer Kahveci, Erdal- Döndü Kırkgeçit çiftti Ramada otel kapısında gelen misafirlerini karşılayarak salona aldılar..


Nesibe ve Abdurrahim Kırkgeçit çiftinin salona girmesi ile başlayan düğün  daha sonra Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek’in salona gelmesi ile nikah törenine geçildi.


      Kahramanmaraş Onikişubat ilçe belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, Nikah Şahitleri, Baro Başkanı Vahit Bağcı, Onikişubat Belediye Başkanı Ali Ünsal, Fırat Görgel, Kemal Çay’ın da  da şahitliğinde nikah kıyıldı.


      Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek :” Bu evlilige evet diyerek yeni bir ailemiz daha oldu, önemli olan aile, çocuklarımıza sahip çıkacağız aile bağını güçlendireceğiz, Türkiye de bugün ailenin önemi bir kat daha artarak kendini gösteriyor..


      Yeni evli gençlerimizden, pırıl pırıl en az 5 çocuk istiyorum diyen başkan Mahçiçek:”Bir birimizi seveceğiz, bir birimize güveneceğiz, ailenin önemine vurgu yapacağız, ailelerimizi birlik içinde koruyacağız, yeni akrabalaramızla birlik ve beraberlik içinde olacağız, bugün her zaman kinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var..


      Bugün Diyarbakır ve Çukurcadan gelen acı haber yüreklerimizi yaktı.. ama hayat devam ediyor, bu bağlamda , yeni evli çiftlerimize mutluluk diyorum,” dedi.


      Düğünümüze katılanlar: Kahramanmaraş Milletvekili İlter Çitil, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti Milletvekili adayı adayı Metin Doğan, İdiris Tezcan,MÜSİAD Başkanı Atıf Şirikci, Ak Parti  Onikişubat ilçe başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, Kahveci ve Kırkgeçit ailesi yakınları düğün töreninde yerini altı..


      İsmail Kahveci’in güzel kızı Nesibe ile Erdal Kırkgeçit’in oğlu Abdurrahim Kırgeçit düğün töreni sebebi ile dostlar bir araya geldi.