Kahramanmaraş merkezli MADO Dondurmaları ve Yaşar Pastaneleri'nin ortaklarından Atilla Kanbur, oğlunun mürüvvetini görmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadı.



MADO Dondurmaları’nın Genel Müdürü ve Avrupa Sorumlusu Yaşar Kanbur, üniversite aşkı Pınar Özönder ile dünya evine girdi. Düğüne; siyaset, iş ve sanat çevrelerinden seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Atilla-Aynur Kanbur çiftinin yakışıklı oğulları Yaşar ile aslen Eskişehirli Alper-Tülay Özönder çiftinin güzel kızları ve Yaşar'ın üniversiteden arkadaşı olduğu öğrenilen Pınar’ın düğün töreni 7 Haziran 2008 Cumartesi günü akşam Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) gerçekleştirildi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğüne, Kahramanmaraş, Eskişehir ve Ankara başta olmak üzere birçok yerden çok sayıda davetli katıldı.

ÜNLÜ SANATÇI ZARA SAHNE ALDI

Çok sayıda davetlinin katıldığı ve Zara’nın sahne aldığı düğünde genç çiftin resmi nikahını ise Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıyarken evlilik cüzdanını Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, gelin Pınar Kanbur’a verdi.

Kanbur ve Özönder aileleri ile genç çifti tebrik ediyor; bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (www.kanal46.tv)