Kahramanmaraş kent merkezinde haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Kimlik Gazetesi’nin 2. yıl kutlama töreni 3 Temmuz Cuma günü yapılacak.

Gazetenin Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Fiskeci, Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri’nde 3 Temmuz Cuma günü akşam saat 20.00’da başlayacak olan 2. yıl kutlama törenlerinde kokteyl ve canlı müzik olacağını söyledi.

Gazetenin kuruluşunun ikinci yılı sebebiyle 3 Temmuz 2009 Cuma günü saat 20.00’de, Pınarbaşı Çınaraltı Destan Tesisleri'nde, misafirler onuruna kokteyl verilecek. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek kokteylde Mehmet Fiskeci bir de konuşma yapacak.

TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil ve diğer milletvekilleri ile siyasi parti temsilcileri yanında belediye başkanı Mustafa Poyraz, ilçe ve belde belediye başkanları ile muhtarların ve sivil toplumu önderlerinin katılacağı etkinlik için senelerin eskitemediği usta gazeteci Mehmet Fiskeci şunları söyledi:

“Çıkacak sayı ile gazetem 41. sayıya ulaşacak. Sizi de buna ‘41 kere maşallah!’ diyebilirsiniz. Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına bir gazeteci olarak verdiğimiz uğraş ortada. Gazeteyi çıkartmaktaki amacım, han - hamam sahibi olmak yerine, kentin gelişmesine bir tuğla koyabilmek. Yoksa bu meslekten han-hamam sahibi olana pek de rastlayamazsınız. Gazetemin logosundan da anlaşılacağı üzere, bir yerel gazete olan KİMLİK, Osmanlı’dan günümüze, Cumhuriyete kadar uzanan çizgide etnik ayrıma gitmeden, insan kimliğini öne çıkartmak adına, her toplumu, herkesi kucaklayan, geçmişle gelecek arasında köprü kurabilecek bir yayın organı niteliğindedir. Ve de şehrimizin bir Kimlik’i olsun istedim. Siyasetçileri, bürokratları, işadamlarını ve meslektaşlarımızı bir araya getirmek amacı ile, üstelik de canlı müzik eşliğinde, hem eğlence, hem de sohbet imkanı oluşturmak isterdik”

PLAKET HADİSESİ YOK

Plaket olayına farklı bakış açısı 2getiren gazeteci Fiskeci, sözlerine devam ederek; “Şunu özellikle vurgulamak istiyorum, etkinliğimizde plaket verilme olayı olmayacaktır. Bu işin cılkı çıktığı için, böyle bir uygulamayı düşünmedim. Umarım bu yıldönümü etkinliğinde, kentimizin sorunlarının çözümüne, birlik ve beraberliğin sağlanmasına küçük çaplı da olsa katkı olur diye düşünüyor, bütün dostlarımızı, açıkçası tüm Kahramanmaraş’ı bekliyorum, davet ediyorum” dedi.

Geceye, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz yanında, çevre illerden basın mensuplarının da katılacağı öğrenildi.

Kimlik Gazetesi'ni tebrik ediyor, basın hayatında nice başarılı yıllara temennisinde bulunuyoruz. (www.kanal46.com)

(Kimlik Gazetesi Tel: 0.344 225 20 80
GSM : 0.538 697 65 65)