Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin (KSÜ) 9. Bahar Şenlikleri’nin son gününde Türk Pop Müziği sanatçısı Gökhan Özen sahne alarak hayranları ile buluştu.

KSÜ’nün Kayseri yolu üzerindeki Avşar kampusünde akşam saat 21.00’da başlayan konserinde büyük ilgi gören Gökhan Özen, birbiri ardına parçaları seslendirdi. Özellikle genç kızların gözdesi olan sanatçının onuruna sahnede bir de dondurma şov yapıldı. Sağ kolunda; “hür, bağımsız, başlı başına, ayrı, serbest” anlamına gelen ‘İndependent’ yazılı dövmesi ile dikkat çeken Özen, eline aldığı et satırı ile çangala asılı kütük şeklindeki dövme dondurmayı kesmeye çalıştı. Bu arada kendisini görüntülemek isteyen hayranlarından bazılarının makinelerini alan Özen kendi kendinin fotoğrafını da çekti.

TATSIZ OLAYLAR YAŞANDI!

Rektörlük binasına yakın şenlik alanına sığmayan Gökhan Özen hayranları arasında konser öncesinde zaman zaman tartışmalar yaşandı. Alanda geniş önlem alan polis ekipleri konser alanı ilerisindeki stand bölümünde konseri dinleyenler arasında çıkan kavgaları daha da büyümeden önledi. Ancak bazı vatandaşlar, olayların büyümemesi için mecburen 'şiddet' kullanan polisin sert tavrını 'orantısız güç kullanımı' olarak değerlendirerek tepki gösterdi.

Konser öncesinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. 3 kişinin yaralandığı kavgada çevik kuvvet grupları göz yaşartıcı gaz kullanarak dağıttı. Standların olduğu bölümde yaşanan kavgada 3 kişi yaralanırken, KSÜ Rektörlüğü kavga nedeniyle bir süre üniversiteye araç ve yayaların girişini yasakladı.

BIÇAKLA YARALANAN GENÇ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kavgada bıçakla yaralanan Raşit isimli 23 yaşındaki bir genç ambulansla KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, hastaneye gelen genç bir kızın da kavganın verdiği korku ve arkadaşının yaralanması nedeniyle uzun süre gözyaşı döktüğü gözlendi. Gerginliğin bitmesinin ardından, üniversiteye girişler sağlanırken, gergin bekleyişin sonunda öğrenciler ve vatandaşlar konser alanına girebildi. Daha sonra şarkıcı Gökhan Özen, sahneye çıkarak en güzel şarkılarını Kahramanmaraşlı hayranları için seslendirdi. Konserin bundan sonraki bölümü ise olaysız şekilde tamamlandı.

Bu arada konseri izlemek üzere ana giriş kapısı önüne araçlarıyla gelen ve yoğunluk oluşturanların bir bölümü ise ‘park yeri yetmediği’ gerekçesi ile içeriye alınmadı.

Toplu taşıma araçlarının da içeriye alınmaması nedeni ile yolcular nizamiye kapısında inerek içeriye girdiler. KSÜ öğrencileri konseri ücretsiz izlerken, dışardan gelenler ise 5 lira bilet parası ödedi. (www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...