Kahramanmaraş kamuoyunun çok yakından tanıdığı ve emlak piyasasının önde gelen isimlerinden Nihat Ersoy’un küçük oğlu Mehmet Akif Ersoy, görkemli bir düğünle evlenerek hayatını Zehra Mersinli ile birleştirdi.

Beden eğitimi öğretmenliği yapan büyük oğlu Namık Ersoy’u, yine kentin tanınmış simalarından ve ‘Şovrole Şükrü’ namı ile bilinen Kahramanmaraş Belediyesi emekli şoförlerinden Şükrü Altun’un kızı Gül hanım ile evlendiren Nihat Ersoy, kızı Aslı’yı da DE-KA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu’nun oğlu ile evlendirerek kayınbaba olmuştu.

Böylece geriye kalan tek bekâr çocuğu Mehmet Akif’i de evlendirerek rahat bir nefes alan emlakçılar kralı Nihat Ersoy (Ulusal Emlak), üçüncü kez kayınbaba olmanın heyecan ve sevincini yaşadı.

Tapu Müdürlüğü karşısındaki babasının işyerinin üzerindeki katta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapan Mehmet Akif Ersoy ile bir sağlık ocağında laborant olarak çalışmakta olan Zehra Mersinli’nin düğün törenleri 7 Şubat Cumartesi akşamı Pınarbaşı Hünkâr Düğün Tesisleri üst salonunda, kentin önde gelen simalarının da aralarında yer aldığı çok sayıda seçkin davetlinin katılım ile yapıldı.

Nihat-Münevver Ersoy ile Emine-Sait Mersinli çiftleri ise, çocuklarının mürüvvetini görmenin sevinç ve heyecanını yaşarken, bizler de Mersinli ve Ersoy ailelerini tebrik ediyoruz.

Genç çifte ise ömür boyu bir yastıkta mutluluklar diliyoruz. (www.kanal46.com)