Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerinin alışveriş keyfini uzattı.


Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da keyifli alışverişin adresi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, Ramazan ayı dolayısıyla ziyaretçilerinin iftar sonrası alışverişin ve eğlencenin tadına doyabilmeleri amacıyla çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.


Yeni çalışma saatleri uygulamasına göre; Ramazan ayı süresince Kahramanmaraş Piazza saat 11.00’de açılıp 23.00’e kadar; Şanlıurfa Piazza ise saat 12.00’de açılıp  24.00'e kadar hizmet verecek. 


İftar ve sahur saatleri göz önüne alınarak yapılan değişiklik, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVM’lerin ziyaretçilerinin daha rahat alışveriş yapmalarına ve daha fazla keyifli zaman geçirmelerine olanak tanımayı amaçlıyor.


“On bir ayın sultanı” Ramazan’a renk katacak etkinliklerin ay boyunca devam edeceği Piazza’larda, ziyaretçileri eski Türk geleneklerini yaşatan sürprizler karşılıyor. Piazza restoranları ise Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerinin yanı sıra Ramazan'a özel menüleri ile damakları şenlendiriyor.