Kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra şaşırtıcı kampanyalarla ziyaretçilerine sürpriz hediyeler sunan Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza’lar, yeni yılda ayakları yerden kesecek.


Ziyaretçilerini daha önce ev ve son model otomobil sahibi yapan Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, yeni yılda da birer ziyaretçisine hayalleri süsleyen son model BMW otomobil hediye edecek. Piazza’ların ziyaretçileri, aynı kampanya kapsamında son model teknoloji ürünlerine de sahip olma fırsatına kavuşacak.
Piazza’lar, 1 Ekim’de başlayan ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan kampanyasında 1’er kişiye BMW 318i otomobil, 3’er kişiye Ipad Air, 1’er kişiye Macbook Air 13.3, 1’er kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4’er kişiye Iphone 6 1.6 GB Silver hediye edecek.
Belirtilen tarih aralığında aynı gün içinde toplamda veya tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza ziyaretçileri, hayalleri süsleyen hediyelere sahip olma şansına kavuşacak.
Yaptıkları 125 TL alışveriş karşılığındaki fiş ya da faturalarıyla Piazza’lardaki danışma birimine başvuran ziyaretçiler, başvuru formunu doldurarak kampanyaya katılım kuponunu anında alabilecek. Kampanyanın talihlileri ise 7 Ocak 2016 tarihinde saat 13.00’te noter ve halkın huzurunda Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVM’lerde yapılacak çekilişle belirlenecek.
Kentin tek alışveriş merkezi olmasının yanı sıra, tüm bölgeye hitap eden Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, daha önce de ziyaretçilerini Mercedes A180 ve Mercedes C-180 otomobiller ile bir ev sahibi yapmıştı. Kentin en büyük alışveriş merkezi Şanlıurfa Piazza AVM ise, daha önce ziyaretçilerine Mercedes C-180, ardından Ford Tourneo Courier ile Hyundai ix35 kazandırmıştı.(İHA)