Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin (KSÜ) 9. Bahar Şenlikleri’nin ilk günü akşamında sahne alan Türk Pop Müziği’nin ünlü sesi SertaB Erener öğrencilerden ve halktan büyük ilgi gördü.

KSÜ’nün Kayseri yolu üzerindeki Avşar Kampüsündeki şenlik alanında önceki akşam konser veren Sertab Erener, yaklaşık 2 saat süren konserinde hayranları ile buluştu. Konser alanını dolduran yüzlerce kişi bazı şarkılarda eşlik ettikleri Sertab Erener’in konserini cep telefonları ile görüntülemeye çalıştılar. Bu arada bazı hayranlarının ise ağaçlara tırmanarak sanatçıyı daha yakından görmek istedikleri gözlendi.

Konser sonunda ünlü sanatçıya bir buket çiçek vererek teşekkür eden KSÜ Rektörü Prof. Dr. A. Nafi Baytorun yaptığı konuşmada; “Bu güzel buketi dünyanın sesine sizin adınıza sunuyorum. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber ve Fotoğraflar: LÜTFİ YIKAN / Akşam Postası)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...