Kahramanmaraşlı emekli öğretmenler Yüksel ve Mehmet Şirin çiftinin doktor oğlu Haluk ile Kayseri eşrafından Nurhan ve Burhan Özkeşkek çiftinin doktor kızı Kübra evlenerek dünya evine girdi.

Marina Spor Tesisleri’nde 3 Temmuz 2010 Cumartesi akşamı gerçekleştirilen düğünde, genç çiftin resmi nikâhlarını ise Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıydı.

Genel cerrah olan Haluk ile radyoloji uzmanı Kübra (Özkeşkek) Şirin çifti İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde birlikte görev yaparken, nikâh şahitliklerini de Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır ile gelinin kız arkadaşı Ceyda Hanım yaptı.

Şirin ailesinin akrabası ve Vali Tanılır’ın yakın arkadaşı BDDK İkinci Başkanı Ahmet Şirin ile Kahramanmaraş, Kayseri ve İzmir’den gelen çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu düğünde; gelin ile damadın onuruna bir de dondurma şov sunuldu.

Bu arada düğünde ev sahipliği yapan kayınbaba Mehmet Şirin ile gazeteci yeğeni Mustafa Şirin ve eğitimci kaynı Cafer Kalalı davetliler ile yakından ilgilendi. Kayınbaba Mehmet Şirin’e ait 1977 model kırmızı Mercedes marka otomobil ise gelin arabası yapılması nedeni ile ilgi gördü.

Özkeşkek ve Şirin ailelerini tebrik eder; genç çifte ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz. (www.kanal46.com)