Kahramanmaraş son yılların en gözde düğünlerinden birine sahne oldu.


Şerbetçi ve Dertli ailelerin bu mutlu günü, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Düğün töreninde ünlü sanatçı Ziynet davetlilere müzik ziyafeti çekti.


Kahramanmaraş’ın iş dünyasından Elis Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Haluk ve Şerife Şerbetçi çiftinin kızları Pelin ile Sarpel Otomotiv Yönetim Kurulu Bakanı Sadi ve Seyhun Dertli çiftinin oğulları Mehmet dünya evine girdi.


Arcan Center’de gerçekleşen düğün törenine siyaset, bürokrasi ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.


Düğün törenine ev sahipliği yapan Şerbetçi ve Dertli aileleri konukları kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Düğün törenine Kahramanmaraş’ın seçkin insanlarının yanı sıra Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Adalet Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri, kentin önde gelen işadamları genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.


Konukların gelmesiyle birlikte Nikâh Töreni için salona geçildi. Genç çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kıyarken, nikâh şahitliğini ise tüm milletvekilleri ve Kahramanmaraş Valisi yaptı.


Kıyılan nikahın ardından söz alan Milli Eğitim eski Bakanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyerek kız tarafını temsil ettiği için evlilik cüzdanını gelin hanıma verdiğini söyledi.


Gelin ve damat ilk dans için piste çıktı, çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İlk çocuklarının mürüvvet mutluluğunu yaşayan Elis Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Haluk Şerbetçi ise heyecanını yenemediğini ve önemli olanın çocuklarının mutlulukları olduğunu söyledi.


Şerbetçi ve Dertli ailelerinin en mutlu gününde davetliler ünlü sanatçı Ziynet’in biri birinden güzel seslendirdiği parçalarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.