Ticaret Lisesi Mezunları Pazar Günü 3. Pilav Günü etkinliğinde buluşuyor.


Kahramanmaraş Ticaret Lisesi Mezunları 3.Geleneksel Pilav Günü Etkinliği 22 Mayıs Pazar Günü Saat:14.00 de Okul bahçesinde yapılacak. Etkinliğe 1964 yılından bu yanan okuyan tüm mezunlar davet edildi. Geçen yılki etkinliğe yaklaşık 700 kişi katılırken bu yıl bu sayının daha da artması bekleniyor.


Konu hakkında bir açıklama yapan Ticaret Lisesi Mezunları Pilav Günü etkinliği Tertip Komitesi Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Karacan,  Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 3.sünü düzenleyeceğimiz Pilav Günü etkinliğimiz geçen yıl çok renkli geçmişti. Büyük katılım oldu herkes eski anılarını tazeledi ve gönüllerince eğlenenler oldu. Bu yılda yine aynı coşku olacak.” Dedi


Karacan yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Kahramanmaraş Ticaret Lisesi Mezunları olarak birlik ve beraberliği maddi ve manevi bütünüyle yarınlara taşımak amacıyla, Mezunlar Buluşmalarının üçüncüsünü 22 Mayıs 2016 tarihinde düzenleyeceğiz. Bu buluşmamızda, okulumuzun kurulduğu 1964 yılından bugüne kadar olan tüm mezunlarımızı bekliyoruz. Bu özel günde hatıraları yâd ederek, eski ve yeni mezunları birbirleri ile kaynaştırmak, mezun oldukları okulumuza ve öğrencilik sıralarına olan özlemlerini bir günlüğüne de olsa o sıcak günlere geri döndürmek istiyoruz.
Gençlik yıllarımızı gelecek günlerimiz için şekillendiği, bizlerin bu konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan Kahramanmaraş Ticaret Lisesi’ne karşı vefa borcumuz olduğunu düşünüyorum. Gelecekteki mezunlarımızın da bizlerin gurur duyacağı yerlere gelmesini istiyorsak mezunlar günümüze sahip çıkmamız gerekiyor.
Bu yıl yapılacak mezunlar günümüzde, ümitlerimizle yeşeren  ağaçlarda, meyvelerini topladığımız, sevinçlerimizi paylaşacağımız gün olması dileklerimle, tüm mezunlarımızı bekliyorum” dedi


Karacan son olarak ise Ticaret Lisesi Mezunları olarak artık Dernekleşme çalışmasına geçilmesi gerektiğini ve Kurulacak dernekte görev almak isteyen mezun arkadaşlarımız bizimle irtibata geçsin. Çünkü Mezunlarımız her geçen yıl daha da kenetleniyor ve etkinliğimize katılım her yıl giderek artıyor. Bu yıl da yurt içi ve yurt dışından katılımlar olacak. Yine Mezunlar günü etkinliğimize büyük destek veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay ve ekibine, Altınşehir Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü ve öğretmenlerine, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halit Alcı ve Yöneticilerine, MADO Yöneticilerine, Sünbül Yemek Fabrikası sahiplerine, Ayda Yoğurtları sahibi Atila Kelebek’e, komitede yer alan SMMM Gülten Çam, SMMM Ali Aydın, Gazeteci Niyazi Kara, Uğur Harmanda, Furkan Eren, Muhammet Ali Emer, Adem Bulut ve Turgut Bal’a 3. Geleneksel Pilav Günü etkinliğine verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.


Karacan son olarak şunları söyledi; “Üstüne bazen şarkı bazen de kopya yazdığımız sıralar, geç kaldığımızda önünde ecel terleri döktüğümüz müdürümüz ve öğretmenlerimiz, birbirimizin resmini çizdiğimiz kara tahta, yazlılardaki o kaçamak fısıltılar ve kopyalar, omuz omuza gülüp ağladığımız, can gibi tek yürek tek bilek olduğumuz arkadaşlarımız, yaşadığımız ilk aşklarımızı özledik diyorsanız, 22 Mayıs 2016’da okulumuzda buluşalım” dedi.