Kahramanmaraş medyasının son dönemde yetiştirdiği genç gazeteci Yavuz Nalbantbaşı, güzel gelin Mehtap Boynueğri ile dünya evine girerek bekârlığa veda etti. ‘Yılın düğünü’ diye nitelendirilen tören Arsan Center’da, 15 Kasım Pazar akşamı yapıldı.

Kahramanmaraş kent merkezinde Maraş Medya Merkezi internet sitesinin sahibi ve aynı zamanda da TRT Kahramanmaraş Muhabiri Fatih Nalbantbaşı’nın oğlu olan Yavuz Nalbantbaşı, kentin tanınmış esnaflarından deri tüccarı Ramazan Boynueğri’nin kızı Mehtap Boynueğri ile evlenerek dünya evine girdi.

Yavuz ve Mehtap çiftçinin nişanları 15 Ağustos 2009’da Pınarbaşı belediye tesislerinde yapılmış, nişan yüzüklerini de Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz takmıştı. Poyraz bu kez de, düğün töreninde çiftlerin nikâhını kıyarak, mutluluk dileklerinde bulundu.

Genç çiftlerin nikâh şahitliklerini ise; TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr.Mehmet Sağlam, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr.Cafer Tatlıbal, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Mehmet Balduk ve eski belediye başkanı ve eski milletvekili Hanefi Mahçiçek yaptı. Sağlam yaptığı konuşmada genç çiftlere mutluluklar diledi, bir yastıkta kocamalarını diledi. Nikâh töreni sırasında kayınbaba Fatih Nalbantbaşı ve kardeşi Eshabil Nalbantbaşı da hazır bulunurken, Nalbantbaşı ailesinin mutluluğu salona sığmadı.

TRT Kahramanmaraş Muhabirliği yanında, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (KMESOB) Basın Danışmanlığı, Türkiye Gençlik Federasyonu Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri de bulunan yakışıklı gazeteci damat Yavuz Nalbantbaşı, Pazar günü bekârlığa veda ederek evliler kervanına katılmış oldu.

Genç çiftlerin düğün törenine; Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti milletvekili ve Milli Eğitim eski Bakanlarından Prof.Dr. Mehmet Sağlam, AK Parti milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal, KATSO Başkanı Mehmet Balduk, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan, Baro Başkanı Av. İsmail Kahveci, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Okumuş, Vergi Dairesi Başkanı Bülent Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, TES-İŞ şube başkanı Lütfi Ergin, Öğretmenevi Müdürü Hacı Datlı, belde belediye başkanları, esnaf birliğine bağlı oda başkanları, mahalle muhtarları, daire müdürleri, tanınmış işadamı Haluk Şerbetçi ve arkadaşları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, yakın dostları-akrabaları, sendikacılar, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. Bu arada aslen Gümüşhaneli olan İl Milli Eğitim Müdürü Akgül’ün horon tepmesi ise büyük bir ilgi ile izlendi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Görkemli düğün törenine katılan diğer davetliler ise şöyleydi: SGK İl Müdürü Mehmet Dere, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Çiçek, Göksu EDAŞ İl Müdürü Muharrem Kalkan, Baro Başkanı Avukat İsmail Kahveci, Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Muhammed Günkut, HAKSEN İl Temsilcisi Dr. Gökhan Gökşen, Büro HAKSEN İl temsilcisi Akın Ozan, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, odaların başkan ve yöneticileri, Sevtur yetkilileri…Bu arada düğüne çok sayıda çiçek gönderilmesi de dikkat çekti.

Düğün sonrasında gelin ve damadın oturacakları apartmanın önünde de görkemli anlar yaşandı. Gece yarısından sonra gelen gelin ve damadı getiren konvoy, apartman önünde havai fişeklerle karşılandı. Yakın arkadaşlarının sırtına attıkları ‘sert yumruklar’ ile eve giren Yavuz’un dini nikâhını ise; din görevlisi H. Ali Güneçıkan kıyarken, şahitliklerini ise gazeteciler Mustafa Şirin ile Yusuf Taş yaptı.

Yakışıklı damat Yavuz ve güzel gelin Mehtap çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (www.kanal46.com)