Kahramanmaraş’ta yeni yılın ilk bebeğinin ismi Emine Sümeyye oldu.


Kahramanmaraş Necip Fazıl Kadın Doğum Hastanesinde, Hürü Melek Alyaz, saat 00.02’de normal doğum ile bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Orhan ve Hürü Melek Alyaz’ın 4’üncü çocukları olduğu öğrenilirken, diğer çocuklarının ismi ise Melike, Hatice ve Tayyip olduğu söylendi.
Yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kızlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine ve kızı Sümeyye ismi verildi. Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz ve Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Eyüp Mehmet Pircanoğlu yeni doğan bebeği odasında ziyaret ederek hediye takdim etti. Yeni doğan bebeğin hayırlı bir evlat olmasın dileyen İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz, “2018’in ilk saatlerinde hastanemizde doğan ilk bebeğimize hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Bun bu vesileyle tüm dünya milletleri için 2018’in barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Ailemize de bu yeni bebekleri için hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Eyüp Mehmet Pircanoğlu ise, “Çok mutlu olduk ailesi de buradalar onlarla da görüştük az önce, Allah’tan annesine babasına uzun ömür kendisine de vatana millete hayırlı bir evlat olmasını diliyorum” diye konuştu.
Emine Sümeyye’nin babası Orhan Alyaz, “Çok mutluyum ve heyecanlıyım, oğlumun adı Tayyip, 2 kızım daha var. Bu kızım ismini de Emine Sümeyye verdik. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum iyi bir insan, bu vesileyle eşi ve kızının ismini verdik bebeğimize” diye konuştu.
Heyecandan konuşmakta zorluk çeken anne Hürü Melek Alyaz’da “Mutluyuz, bebeğimiz oldu hayırlısıyla Allah kısmet etti” diye konuştu.(İHA)