AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile 21 Haziran 2009 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Kahramanmaraş il kongresi için aday olan merkez ilçe eski başkanı ve Kahramanmaraş Belediye Başkan aday adaylarından Fatih Mehmet Erkoç’un düğünü bu akşam çok kalabalık sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Hasan-Melek Erkoç çiftinin yakışıklı oğulları Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç ile Hamza-Menekşe Kamalak çiftinin öğretmenlik yapan güzel kızları Derya Kamalak’ın düğün törenleri 6 Haziran Cumartesi günü akşam Pınarbaşı Hünkar Tesisleri’nde akşam saat 19.00 ila 24.00 arasında yapıldı.

TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri; Veysi Kaynak, Dr. Cafer Tatlıbal, Fatih Arıkan ve Avni Doğan, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve belediye meclis üyeleri, Eski milletvekili Ali Sezal, İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Okumuş ve İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Gök, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan, daire müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları ve meclis üyeleri, AK Parti İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, muhtarlar, basın mensupları ve kalabalık sayıda davetli düğüne katılarak Erkoç ve Kamalak ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ise 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları ödül töreni nedeni ile başkent Ankara'da bulunduğundan düğün törenine katılamadı. Bilindiği gibi Sağlam, Olimpiyat Tertip Komitesi Başkanlığı'nı yürütüyor.

Sıra gecesi ekibi ile yerel sanatçıların renk kattığı düğünde; genç çiftin resmi nikâhlarını ise Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kıydı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Pakdil ise, Evlilik Cüzdanını damat ve gelinin ikisine birden verdi. Bu arada Vali Tanılır ile düğüne katılan milletvekillerinin tamamı da nikah şahidi olarak imza attı.

Davetlilere; çay, meşrubat, firik, çerez, börek, tatlı ve dondurma ikramının yapıldığı düğün çok renkli ve hareketli geçti.

Kanal 46 olarak; Erkoç ve Kamalak aileleri ile genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Allah nazardan saklasın…(www.kanal46.com)





YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...