İlçede düzenlenen programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Pazarcık Kaymakamı Adil Nas, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, MHP İlçe Başkanı Yusuf Şahin, İlçe teşkilatı, mahalle muhtarları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen programda açılış konuşmasını Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan yaparak şunları söyledi; “Seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin sevincini bizlere yaşattığı için Cenab-ı Allah'a şükürler ediyorum. Yine siz değerli hemşerilerimize seçimlerden önce vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Ne demiştik seçimlerden önce? İlçe merkezimizin bütün cadde ve sokakları etaplar halinde sıcak asfaltla buluşacak demiştik. İşte bugün Pazarcığımızın daha temiz ve daha güzel bir görünüme kavuşması için bu programda sizlerle bir araya geldik. Biz Pazarcık sevdalısıyız, Pazarcık bizim aşkımız, tutkumuz. Göreve başladığım günden bu yana siz değerli hemşerilerimin desteğini ve teveccühünü görmek bizleri bu güzel ilçeye hizmet etme noktasında kamçılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör bey'in desteğini her noktada gördük görmeye de devam ediyoruz. Kendilerine huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Şehir içi yollarımız bizim en büyük problemlerimizden bir tanesiydi. Bugün inşallah bu sıkıntıya neşter vuruyoruz. Söz verdiğimiz gibi yollarımıza sıcak asfalt çalışmamıza başlıyoruz. Bu sizlere verdiğimiz sözlerden sadece bir tanesi daha birlikte yapacak çok işimiz, ilçemize getireceğimiz çok hizmetlerimiz var inşallah. Sizler bizim yanımızda oldukça bizden desteğinizi ve dualarınızı esirgemediğiniz müddetçe biz size hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmazcan’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör bir konuşma yaparak şunları söyledi; “Büyüknacar, Ufacıklı ve Kızkapanlı Mahallelerimizin grup yollarını asfalt yaptık. Ayrıcı Pazarcık ilçesi genelinde mahallerimizde 25 KM asılat çalışması gerçekleştirdik. 3 bin Km’lik kilit parke taşı çalışması yaparak vatandaşlarımızın kışın çamurdan yazın ise tozdan cadde aralarında çekmiş oldukları eziyete son verdik. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız Kahramanmaraş’ımız da ve ilçelerimizde devam ediyor. Bugün ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Pazarcık ilçemiz merkezinde 25 KM’lik sıcak asfalt dökümünü gerçekleştireceğiz. Katılımlarından dolayı kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güngör ve Başkan Yılmazcan’ın konuşmalarının ardından Pazarcık Belediyesi tarafından hazırlanan dondurma şovu gerçekleştirildi.

Sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Pazarcık Kaymakamı Adil Nas, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, MHP İlçe Başkanı Yusuf Şahin, İlçe teşkilatı, mahalle muhtarları ve kurum amirlerinin yanı sıra vatandaşlarla ilk asfalt serimi gerçekleştirildi.