MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, “Bu zaman kadar şehre genel bütçeden hak ettiği gibi yatırım yaptıramayanlar şimdi oy istiyor”dedi.


Yerel seçim çalışmaları kapsamında Serinkent Mahallesinde açık hava toplantısı düzenleyen MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, “Maalesef Kahramanmaraş halkı bu zaman kadar hak ettiği hizmeti alamamış bir şehirdir. İktidara verilen rekor oy desteğine rağmen şehrimiz makus talihi ile baş başa bırakılmıştır. Kahramanmaraş doğası, zenginlikleri, ekonomisi ve tarihi değerleri ile ülkenin en özel kentlerinden biridir ama maalesef bize bu zaman kadar hak ettiğimiz hal de kayda değer bir yatırım yapılmadı. Bugün kentler büyük tünel kavşaklar, dev kentsel dönüşümler, katrilyonluk projeler alırken Kahramanmaraş halkı ne hızlı tren, ne bölgesel havalimanı ne de diğer alanlarda hizmet alamamıştır. Bugün ki gelinen noktada panik halinde her şeyi biz yaptık diyorlar ama maalesef işin aslı öyle değil. Bu yerel seçimleri genel havasına sokarak yerel mana da ki talepleri susturmak istiyorlar. Kahramanmaraş halkı artık gerçeği görüyor. Yapmadığınız hizmet neticesinde yeni çağ başladı Kahramanmaraş’ta bu zaman kadar partiye göre destek veren halkımız artık adaya bakıyor ve yerel seçimlerde oylarını da buna göre kullanacak”dedi.


Temizkan, “Bu zaman kadar gitmediniz köyleri, semtleri ve ilçeleri mesken edindiniz. Sizi bu kadar korkutan şey acaba nedir? Sadece seçim zamanı hatırlayıp seçimi kazandıktan sonra derin bir sessizliğe gömüldünüz. Ama şimdi baktınız ki artık vatandaş yatana değil hizmet edene destek veriyor. Şimdi hizmet etmediğiniz en uzak ücraya bile gidip bu bir din bahsidir diyorsunuz. Başbakan için oy istiyorsunuz. Sizden içecek su isteyene ülkemiz kuşatıldı diyorsunuz. Sizden yol isteyene paralel diyorsunuz. İnsanlar sizden çok büyük hizmetler de beklemedi. Sadece yollarımız yapılsın, suyumuz aksın, arazimiz sulansın istediler. Ama siz bu mecbur olduğunuz hizmetleri bile yapmadınız. Şimdi ise başbakan için oy istiyorsunuz. Bunun arkasına saklanmayın. İnsanlara yıllardır verdiğiniz sözleri neden tutmadığınızı söyleyin. İnsanlara söz verdiklerinizi 12 yıldır yapmadınız. Bu şehrin vatandaşları şimdi mi aklınıza geldi. Neden bu zamana kadar herkese kulak tıkadınız. Halk artık vaatlere kanmıyor. Herkes adaya göre destek verecek ve herkes değişim istiyor” diye konuştu.