Kahramanmaraş’ın önemli ilçelerinden olan ve kavşak vazifesi gören Pazarcık’ta seçim heyecanı devam ediyor. Yörenin sevilen insanlarından olan eğitimci Cumhur İttifakı adayı İbrahim Yılmazcan, ilçe teşkilatı ile birlikte mahalle mahalle gezmeye devam ediyor.

Pazarcık’ın Gaziantep sınırına yakın olan mahallelerine giden Yılmazcan, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Gittiği her mahallede sorunları not alan Yılmazcan, 31 Martta seçilmesi halinde ilk olarak eksikleri yapacağını belirtti.

BİRLİKTE KARAGÖL OLACAĞIZ

Karagöl Mahallesinde vatandaşlara seslenen Yılmazcan: “Seçim kurulundan mazbatayı aldığım zaman çocuklarımız kazanacak. Belediye Başkanlığını çocuklarımıza armağan edeceğim. Hepimizin amacı daha güzel bir Pazarcık. Güzel bir Karagöl için. Bundan sonra bizden doğacak ve yetişecek çocuklarımız için hepimizin amacı güzel bir Pazarcık için. Tertemiz torunlarımızın yarınları için söz veriyor musunuz? 31 Martta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak mısınız? İbrahim hocanıza sahip çıkacak mısınız?” dedi

HİZMETKAR OLACAĞIM

Yılmazcan şöyle konuştu: “31 Mart akşamı sizler Başkan olacaksınız İbrahim Yılmazcan hizmetçiniz olacak. İlçe Başkanım, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanımız ile birlikte belediyecilik için müşavere edeceğiz. Hep birlikte Pazarcık Belediyesini yöneteceğiz. Bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, hep birlikte Pazarcık ve Karagöl olacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör, İlçe Başkanım, Muhtarım, Belediye Meclis Üyelerim ile birlikte güzel günler, güzel hizmetler olacak inşallah. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Bizim şiarımız şu; ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ Allah bizi hizmetçi kılsın. Bu süreç içerisinde de bizleri sizlere karşı, mahcup eylemesin”

Haber: Mustafa Kılınç