Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Kongresi 4 Ekim Pazar günü yapılacak. İlk olarak adaylığını açıklayan Nihat Kuzu’nun adaylardan Mustafa Bastırmacı’nın lehine çekildiğini duyurması ile kongrede başka aday çıkmaz ise 4 aday yarışacak.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 10.30’da başlayacak olan kongrede; Tahsin Mağralı, Ali Rıza Açıksarı, Mustafa Bastırmacı ve Murat Çakıroğlu delegelerden il başkanlığı için oy isteyecek.

Mevcut il başkanı Nureddin Demircioğlu’nun yeniden aday olmayacağı kongrede merkezin 183 delegesi bulunuyor. İl genelinden ise toplam 600 delege, kullanacakları oylarla MHP’nin yeni il başkanını belirleyecekler.

MHP Kahramanmaraş İl Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan; “Bu kongreden partimizin güçlenerek çıkacağını düşünüyorum. Birbirinden değerli 4 aday arkadaşımıza başarılar diliyorum. Hepsinin de bu görevi layığı ile yapacaklarına olan inancımız tamdır. Demokrasi şöleni şeklinde geçecek olan bu kongremizin partimize, ilimize ve Türk siyasi hayatına hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu. (www.kanal46.com)