Adana'da "Biz fırıldak değiliz - Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla ünlenen ve bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Boztaş'tan Dilber Halalı yeni kampanya!

Adana'da "Biz fırıldak değiliz - Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla ünlenen ve bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Boztaş, kendisini Avrupa Yakası dizisindeki Adanalı Dilber Hala tiplemesindeki gibi "Kuzuuum, yavruuum, oyunuzu Boztaş'a atın." sloganı ile tanıtacak.

Çağdaş Ülke Partisi (ÇÜP) ile seçimlere giremeyen ancak bağımsız adaylığını açıklayan Boztaş, ekmeğin kilo ile satılması, su borcu nedeniyle mahkemelik olanların affı gibi 27 değişik projesiyle seçmenlerin oylarına talip. Adana'ya Olimpiyat Stadı'nı getireceğini dile getiren Boztaş, seçim çalışmalarında kendisine 3 farklı ajansın desteklediğini vurguluyor.

Milletvekili seçimlerinde bağımsız aday olan, bu sırada kendisini tanıtmak için yaptırdığı birbirinden ilginç kliplerle adından söz ettiren Boztaş'ın şimdiki hedefi ise tarlada tanıtım filmi.

Halkın içinde olduğunu anlatacak olan Boztaş, Adanalılar'ın gönlünü kazanmayı hedefliyor.

İlk kez 2004 yılındaki yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığına "bağımsız-bağlantısız başkan adayı" olarak giren ve bin 500 oy alan Boztaş, Atatürk Parkı'nda bir traktör lastiğinin içinden kamuoyuna adını duyurmuştu.

"Biz fırıldak değiliz-Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla meşhur olan Boztaş, milletvekili seçimlerinde de bağımsız aday oldu. "130" oy alarak 'hevesi kursağında' kalan Boztaş, Mart ayında yapılacak yerel seçimleri kazanacağını ileri sürüyor.

Büyükşehir belediyesine başkan adayı olanlara 'hodri meydan' diyen Boztaş, "Siz Adana'yı ne kadar tanıyorsunuz. Projesi olmayan başkan adaylarına proje verilir." ifadelerini kullandı.

Boztaş sloganını da değiştirdiğini vurgulayarak, "Biz fırıldak değiliz, Yalana talana son durak" şeklinde olduğunu açıkladı.

(CİHAN)