Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve milletvekillerinin hazır bulunduğu proje açıklama toplantısı birazdan başlayacak.

24 Kasım 2018 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandıktan sonra Kahramanmaraş’a gelerek saha çalışmaları yapan Güngör, kentin eksiklerini görerek hazırladığı projeleri birazdan açıklayacak.
Kanal46 projelerin açıklanacağı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinden tüm okuyucularına aktaracak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Program’ın açılış konuşmasını Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici yaptı.

DEBGİCİ’NİN ARDINDAN MHP’Lİ DOĞAN KONUŞTU

Cumhur ititfakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün proje tanıtım toplantısına katılan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’da katıldı. Doğan yaptığı konuşmada; 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekerek önce milletin sonra da genel merkezi bir karargah gibi kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin feraseti ile bu hain darbe girişimini atlattığını söyledi.

Yeni kapı ruhu ile başlayan ittifakın 16 Nisan Referandumda başarılı olduğunu ve 31 Mart akşamı da bu ittifakın başarılı olacağını belirtti. MHP Olarak genel başkanlarının emirleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Doğan, 11 ilçe bir de büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu söyledi.

Kürsüye gelen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ise tarihi bir gün yaşadıklarını belirtti. Aycan; “iki genel başkanın birlikte kurduğu cumhur ittifakı bir zafere daha hazırlanıyor. Hep birlikte 15 temmuz sonrası yola çıktığımızda dosta düşmana ve hainlere karşı verdiğimiz cevap bizi birbirimize daha da yakınlaştırdı. Farklı partilerde de olsak gönüllerimiz birdi. Bugün Ak Parti yok, MHP yok, Cumhur İttifakı var.

i