Hükümet Bulvarı, Trabzon Bulvarında bulanan esnafları gezen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör  burada yaptığı  açıklamada, adaylığının duyurulmasının ardından çok sıcak karşılandığını belirtti.

Kahramanmaraş insanın kadir şinas olduğunu belirten Güngör: “Geldiğimden bugüne kadar şehrimizi ve ilçelerimizi geziyoruz. Allah’a şükürler olsun hemşerilerimizin sıcak ilgisini gördüm.  Bugün de şehrimizdeki esnaflarımızı geziyoruz.  Özellikle hemşerilerimizin göstermiş olduğu ilginden dolayı aracılığınız ile kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim, insanımız şükür sahibi. Nasılsınız iyimi siniz? Diyoruz, hamd olsun, şükürler olsun diyor. Bunun büyük bir zenginlik olduğunu düşünüyorum. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

İYİ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Cumhrur İttifakı kapsamında en yüksek oyu alacaklarını belirten Güngör: “Benim adaylığım açıklandıktan sonra gördüğüm ve karşılaştığım sıcak ilgiden dolayı tekrar hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte 31 Marta kadar çok iyi bir çalışma ile iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Özellikle Cumhur ittifakını, partimize Cumhurbaşkanımıza ve Kahramanmaraş’a ve Türkiye’mize yakışır bir sonuç olacağını düşünüyorum. Tabi bu büyük sorumluluk. Rabbim bu görevi bundan sonra bize nasip ederse bu sorumluluğumuzu yüklerse, ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte şehrimizi neler katacağız? Neler yapacağız? Bunların üstüne konuşcağız”

Haber: Mustafa Kılınç