DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, 21 Ekim Cumartesi günü Kahramanmaraş’a gelecek.
Saat 11’de Gaziantep’ten karayolu ile Kahramanmaraş’a gelmek için hareket edecek olan Ağar’ı saat 11.30 sıralarında otoyol turnikelerinde Kahramanmaraş teşkilatı ve partililer karşılayacak.
Yeni Sanayi Camii’nde öğle namazını kılacak olan DYP Lideri Ağar, namaz sonrasında sanayi esnaflarını ziyaret ederek onlarla sohbetler edecek.

Sat 14.30’da partisinin il başkanlığını ziyaret edecek olan Mehmet Ağar, kent merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından İl Başkanı Hasan Belli’ye ait Belli Otel’de dinlenmeye çekilecek.

Belli Oteli Gülşah Restauarant ve Yenişehir Et Lokantası’nda toplam bin kişinin yemek yiyeceği iftarlara katılacak olan Ağar, Yunus Emre Camii’nde teravih namazı kılacak.

Geceyi Belli Otel’de geçirecek olan son günlerin popüler ismi Ağar, 22 Ekim Pazar günü ise Karacasu Beldesi ve Pazarcık ilçelerindeki temaslarının ardından bayramı geçirmek üzere memleketi Elazığ’a gidecek.

DYP Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Belli, kendilerine ve Kahramanmaraş’a büyük önem veren genel başkanlarını en iyi bir biçimde ağırlamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Belli; “DYP’nin iktidar yürüyüşü sürüyor. Gelecek yıl yapılacak olan seçimlerde AKP iktidarının alternatifi DYP’dir. Genel başkanımızın önderliğinde emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.