Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) il, ilçe ve belde belediye meclis üyeliği ile il genel meclis üyeliği için daha önce 16 Ocak’ta sona eren başvuru süresinin 23 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldığı bildirildi.
Basın kuruluşlarına yazılı olarak bir açıklama gönderen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya, şunları kaydetti:
“Birçok ilçe ve belde belediye başkan adayının henüz belirlenmemiş olması ve teşkilatlarımızdan gelen yoğun talepler nedeniyle; Genel Merkez Yürütme Kurulu, İl Genel Meclisi Üyeleri ile İl, İlçe ve Belde Belediye Meclis Üyeleri’nin müracaat süresinin 23 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmasını kararlaştırmıştır. Aday adayı olmak isteyenlere ve kamuoyuna duyurulur..” (www.kanal46.com)
AK Parti'de müracaat süresi uzatıldı

YORUM EKLE
1
Termal turizmden daha çok yararlanmalıyız!
2
FLAŞ: İsrail ateşkes kararı aldı!
3
FLAŞ: Başbakan adına telefon açan kim?
4
Çöplükte bebek cesedi bulundu!
5
Gözü son anda kurtuldu!
6
Afşin TSO'da seçim
7
Erdoğan AK Parti'nin adaylarını açıkladı
8
TKB'de Aras ile devam
9
Kabakçı, çalışmalarına iddialı başladı
10
İsrail'den Gül'e çalım!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:31

GÜNEŞ
06:51

ÖĞLE
12:49

İKİNDİ
16:03

AKŞAM
18:36

YATSI
19:51
SIRADAKİ HABER