Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu bir gün arayla Kazlıçeşme mitingi yaptılar. Sonrasında konuşulan tek şey ise, hangisinin daha kalabalık olduğuydu...

Önceki gün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun doldurduğu Kazlıçeşme’de dün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP mitingini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen mitingler sonrası ise herkesin konuştuğu tek konu vardı: Hangisi daha kalabalık?

Gürsel Tekin önceki gün CHP'nin İstanbul'da gerçekleştirdiği miting öncesi ''Hedefimiz 500 bin kişi. Şimdi yukarıdan baktım. 500 bine yakın kişi gelmiş" açıklaması yapmıştı.

Tekin'in bu açıklamasından sonra miting konuşmasında Kılıçdaroğlu da ‘Hedef Kazlıçeşme’de 1 milyon kişi’ demiştiniz ve 1 milyon kişi hedefi gerçekleşti" açıklamasında bulunmuştu.

Başbakan Erdoğan da dün İstanbul Kazlıçeşme meydanında partisinin mitingini gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda CHP mitingi ile kendi mitinglerine katılımı kıyasladı.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun ‘1 milyon kişi topladık’ açıklamasına, "Emniyet tek tek sayım yapıyor ve verilen rakam belli. Şişir şişir 100 bin kişi" dedi ve ekledi: " İzmir’de miting, CHP’nin orada yaptığı mitingi 3 katladı... TV’de, çekilmiş olan resimleri yan yana koysunlar, hangisi daha fazla ortaya çıkar. Eğer dün burada 1 milyon kişi varsa, bugünkü mitingimiz 10 milyon...” (Mynet)