AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere tepki gösterdi.


AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, ana muhalefet partisi liderinin söylediği sözleri ahlak ve insaftan yoksun ifadeler olarak değerlendirerek, “Kılıçdaroğlu’nun söylediği sözler ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir” dedi. Bütün kadınları tepki göstermeye çağıran Kılıç, şunları söyledi:
“Başta CHP’li kadınlar olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı’ iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz. CHP Genel Başkanına, Sadece özür yetmez diyoruz. Ahlaksız sözlerinizin bedelini, hala karşılarına çıkacak yüzünüz varsa sağduyu sahibi bu millet, size demokratik bir şekilde ödetecektir.”(İHA)