Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 2009 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçilen H. Mustafa Çelebi, aynı seçimde CHP’ den belediye başkanlığını kazanan Kamil Dalkara’ya seçimden sonraki bir yılın sonunda yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

AK Parti’li Çelebi, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara’ya plaket verirken yaptığı konuşmada; “Pazarcık’a hizmet vermeye yürekten çalışan, bütün hizmetler vatandaş için diyen başkanımızla çalışmaktan onur duydum” dedi.

Belediye başkanlık makamında düzenlenen plaket töreninde konuşan meclis üyesi Çelebi; “Bu dönem hizmette atılım yaşandı. Her semte, her mahalleye adeta hizmet yağdı. Aynı çatı altında bulunurken bu hizmetlerin ulaşması nedeniyle bizler de çevremizden takdir gördük, övgü aldık. Birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek bu hizmetler üretildi. Bizlere sahip çıkan, öncülük eden Başkanımız Kamil Dalkara’ya ile geçen süre, çalışmaktan büyük zevk aldığım bir dönem oldu. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Partili bir belediye meclis üyesi tarafından takdir görmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara ise şöyle konuştu:

“Bugüne kadar pek çok yerden plaket aldım. Ancak bu plaket gerçekten beni çok duygulandırdı. Bu ilginiz nedeniyle size teşekkür ediyorum. Önemli olan halka hizmetti, bu hizmeti sürdürürken dayanışma içerisinde olunması gerekir. Gösterdiğiniz bu destek ve anlayış nedeniyle teşekkür ederim” derken sizin gibi Pazarcık sevdalısı, yaptığı görevin bilincinde olan, bizlere her zaman destek olan birinden bu plaketi almak gerçekten çok güzel bir duygu. Bu anı hiç unutmayacak çalışmalarımıza daha büyük bir istek ve azimle devam edeceğiz, sizler ve vatandaşlar bunu göreceklerdir dedi. (Haber ve Fotoğraflar: Pazarcık Aksu Haber / Suat Yenipınar - www.kanal46.com)