Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, görev yaptığı süre içerisinde seçimlerde başarılı sonuçlar aldıklarını bildirdi.


Okay, yaptığı açıklamada, partisinin Kahramanmaraş'ta kongre sürecinin başladığını belirterek, merkez ilçe kongresinin de 7 Ocak'ta yapılacağını kaydetti.


AK Parti'de görev almanın büyük bir şeref olduğuna dikkati çeken Okay,"2001 yılından bu yana aktif olarak teşkilatta yer alarak memleketimize hizmet ediyoruz. Yönetim olarak olarak ta 2008 yılından bu yana görevimizi sürdürüyoruz. Bu süre içerisinde çok yoğun siyasi faaliyetlerle geçti. Bu süre zarfında bir yerel seçim, bir referandum ve bir genel seçim sürecini başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Başta milletvekilleri, il teşkilatı ve diğer kurullarla birlik ve beraberlik içerisinde görev yaptıklarını kaydeden Okay, bundan sonra da bu uyumun süreceğine inancının tam olduğunu belirtti.


Fransız Parlamentosu'nun Ermeni teklifi ile ilgili aldığı kararına da değinen Okay, şunları kaydetti:


"Bu yanlış kararı kınıyoruz. Çünkü bu doğru bir karar değildir. İnsan haklarına, ifade ve düşünce özgürlüğüne aykırıdır. Fransa kendi karanlık geçmişine, tarihine baksın. Cezayir başta olmak üzere,dünyanın bir çok ülkesinde vahşet ve soykırım yaptığı tarih sayfalarında yazılıdır."


BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ:


'Ak Parti Teşkilatında yer almak büyük bir şereftir. Bizler, Merkez İlçe Teşkilatının kurulduğu 2001 yılı Kasım ayından bu yana aktif olarak teşkilatlarda yer alarak memleketimize hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz.18 Ekim 2008 tarihinden itibaren Merkez İlçe Başkanı olarak Yönetim Kurulumuz ile birlikte bu şerefli görevi büyük bir gururla üstlenmiş bulunmaktayız. Mevcut yönetimimizle üç yılı aşkın süre, çok yoğun siyasi faaliyetlerle geçti. Bu süre zarfında bir yerel seçim, bir referandum ve bir genel seçim sürecini başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


Görevde bulunduğumuz süre zarfında Milletvekillerimiz, İl Teşkilatımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatımız, belediye Başkanlarımız, İlçe ve belde teşkilatlarımız ile uyum ve bütünlük içerisinde olduk. Halkımızla hep iç içe çalıştık. Bu birlik ve bütünlüğümüz her daim devam edecektir.                   


Allah Genel Başkanımız/Başbakanımıza sağlık ve afiyet versin. Onu başımızdan eksik etmesin. Başbakanımızın çalışma temposuna ve hizmet hızına yetişmeye çalıştık. İnşallah aynı hızla çalışmaya devam edeceğiz.


 Bu vesile ile Fransız Meclisinin almış olduğu son derece yanlış kararını kınıyoruz.Bu doğru bir karar değildir. İnsan haklarına, ifade ve düşünce özgürlüğüne aykırıdır. Fransa kendi karanlık geçmişine, tarihine baksın. Cezayir başta olmak üzere,dünyanın bir çok ülkesinde vahşet ve soykırım yaptığı tarih sayfalarında yazılıdır. Kurtuluş savaşımız sırasında şehrimizde de  halkımız Fransız askerinin sergilediği vahşet ve yaptığı katliamlara  en güzel cevabı vermiştir.


Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe 4.Olağan Kongremiz 7 Ocak 2012 cumartesi günü saat: 10.00’da Şekerdere de bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılacaktır.


Ekip olarak “durmak yok yola devam” diyoruz.


 Kongremize tüm halkımızın teşriflerini bekliyoruz.


Kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını diler saygılar sunarız.' (www.kanal46.com)