12 Haziran 2011 pazar günü yapılacak olan milletvekilliği seçimi çalışmalarını devam ettiren AK Parti Kahramanmaraş 6. sıra milletvekili adayı Sıtkı Güvenç, esnafla kucaklaştı.

Esnafı dinleyen Sıtkı Güvenç, 12 Haziran 2011 seçimlerinin Türkiye açısından olduğu gibi Kahramanmaraş açısından da bir dönüm noktası olduğunun altını çizerken, kendilerine iletilen sıkıntıların giderilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini öne sürdü.

Esnafları ziyaret ederek, amaçlarının bire bir tanışmak olduğunu ve esnafın görüş ve önerileri doğrultusunda ele alınacak sorunların çözümü için ortak kararlar alınacağını belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Sıtkı Güvenç, şunları kaydetti:

"Amacımız Halkımızla ve esnafımızla kucaklaşmak ve mevcut sorunları belirleyerek, önümüzdeki dönem içerisinde bunları çözmektir. Aciliyet gerektiren konularda ise, ilgili yerlerle görüşüp sorunları seçim sonrasında çözme yollarını arayacağız. Şu anda ülkemizde huzur ve güven ortamı var. Halkımız bunun bilincindedir. Bu güzel insanlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Halkımızın bize gösterdiği sıcak ve yakın ilgiden dolayı son derece mutluyuz.”

Esnaflar ise, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Sıtkı Güvenç’in kendilerini ziyarete gelmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek; “12 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin tekrar tek başına iktidar olması durumunda esnaflarımızın sıkıntılarının çözümünde yardımcı olunmasını beklemekteyiz. Beklentilerimize çözüm olunacağına inanıyoruz. Önemli olan herkes kendi vicdanının sesini sandığa yansıtmasıdır" şeklinde konuştular. (www.kanal46.com)