22 Temmuz 2007 erken genel seçimlerinde AK Parti listesinin 7. sırasında yer alan ve çok az bir farkla milletvekilliğini CHP’li Durdu Özbolat’a kaptıran Diş Hekimi Sıtkı Güvenç, seçimle ilgili çalışmalarına belde ve ilçe gezileri ile devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta 2007 seçimleri öncesinde İl Sağlık Müdürlüğü yaparak birçok başarılı çalışmaya imza atan Sıtkı Güvenç, seçim sonrasında ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine getirildi. Burada da başarılı çalışmalarına devam eden Sıtkı Güvenç, eski askeri havaalanı arsası üzerinde modern bir merkez binasını döner sermaye ile yaptırarak kente kazandırdı.

Bu görevinden 10 Mart tarihinde istifa ederek milletvekili aday adayı olan ve AK Parti’ye bir gün sonra başvurarak müracaatını yapan Sıtkı Güvenç, merkez ilçenin yanı sıra, belde ve ilçe gezilerine hemen başlayarak partilileri ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Resmi olarak milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yapan eski Başhekim DT. Sıtkı Güvenç, “Bütün İşimiz Hizmet” sloganı ile Göksun ilçesine hareket ederek buradaki partililerle bir araya geldi.

Burada Göksun İlçe Başkanı Av. Talat Koksa olmak üzere Göksun, Elbistan ve Afşin ilçesi Milletvekili aday adayları, belde belediye başkanları ile görüşmeler yapan Güvenç, aday adaylarına “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Öte yandan; Kahramanmaraş halkının büyük bölümü ise Sıtkı Güvenç'in 2007'de CHP'li Durdu Özbolat'a kaptırdığı koltuğu bu seçimde alacağına inandıklarını söylemeden geçemiyorlar. (www.kanal46.com)