AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanlığı’nı (KMESOB) ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldiler.


AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu ve Sıtkı Güvenç ile AK Parti İl başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okayın’da katıldığı buluşma KMESOB Recep Tayyip Erdoğan Konferans Salonu’nda gerçekleşti.


Toplantıda konuşan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, esnafların karşılaştığı problemleri iktidar milletvekillerine ileterek, çözüm bulunmasını istedi. Kuybu, şöyle konuştu:


“Biz esnaflar olarak Kahramanmaraş ve ilçeleri arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesini istiyoruz. Polis okulunun kentimize kazandırılmasını, taşınan askeri birliğimizin yeniden getirilmesini istiyoruz. Çünkü bu kurumlar kentimizin ticari yaşamına canlılık getirecektir. Ayrıca işyeri açılışlarına bir kıstas getirilmesini istiyoruz. Çünkü bugün bu kentte 60-70 yıllık esnaflar var. Ama bugün işyeri açan bir kişi bu asırlık esnaflarla aynı haklara sahip. Bu ve benzeri durumlar ortadan kalkmalı.”


Esnaflarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise, “Biz bu gün sizleri dinlemek, problemlerinize öğrenip çözüm bulmak izin sizlerin yanındayız. Yaşadığınız her türlü sıkıntıya elimizden geldiğince çözüm üreteceğiz” diye konuştu.


AK Parti yöneticileri ve oda başkanlarının katıldığı toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu. İHA