AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye'de ilklere imza attıklarını belirtti.

Pakdil, Kervanhan'da partililere verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, seçimlerden sonra bir araya gelmek istediğini ve buna Ramazan ayının vesile olduğunu söyledi.

AK Parti'de hep birlikte gayret içinde çalıştıklarını dile getiren Pakdil, partililere hitaben şöyle konuştu:

"Bu çalışma süreci içerisinde yoruldunuz, ailelerinizi ihmal ettiniz ve belki çocuklarınızla ilgilenemediniz, belki de cenazelerinizle ilgilenemediniz. Çünkü bu yürüyüş büyük bir yürüyüştü. Her şeyi bu ülkenin geleceği için hesap etmiştik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu hizmetlere devam edeceğiz. 2001 yılından bu yana bu davanın içinde bulunmuş milletvekili, il başkanı, belediye başkanı ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. "

AK Parti'nin 10. yılını kutladığını anımsatan Pakdil, şunları kaydetti:

"Her şey Türkiye için' diye yola çıktık. Bu süreçte hep beraber gayret edip çalıştık. Azim ve kararlı çalışmalar sonucunda Türkiye bir yerlere geldi. Öncelikle Allah ülkemizi kem nazarlardan saklasın. Bu hizmetleri görmek istemeyen insanlarımız var. İnşallah görmek istemeyenler de bu güzellikleri görürler. İnşallah hizmet yarışında bizimle beraber hareket ederler.

Yapılan hizmetlerin hepsinde sizler varsınız. 10 yılı tamamlayan partimizin nice 10 yıllarda ülkemize en iyi bir şekilde hizmet edeceğine canı gönülden inanıyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola çıktığımız bu süreçte, Türkiye'de hep başarılara ve ilklere imza attık. İnşallah bundan sonra da bu ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. "

İftar programına AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Ramazanoğlu, Belediye Başkan Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, İl Başkan Yardımcısı İsmail Bildirici, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, AK Parti il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı.