CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile önceki akşam televizyona çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ekran performansı AKP'lilerce beğenilmedi.

AKP yönetimi, "Uğur Dündar taraf tuttu" diyen Gökçek'e, "Niye çıktın o zaman. Senin muhatabın Karayalçın mı Kılıçdaroğlu mu?" dedi. AKP kulislerinde Gökçek ve Turgut Altınok dışında Ankara için üçüncü bir aday arayışı içine girildiği konuşuldu. Kulislerde Büşükşehir için Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin de adı dillendirilmeye başladı.

AKP'de Ankara Büyükşehir Belediyesi adayının kim olacağı sıkıntısı bitmedi. AKP yönetimi dün Ankara milletvekilleriyle görüşerek adayla ilgili nabız tuttu. AKP kulislerinde CHP'li Kılıçdaroğlu ile televizyonda tartışan Gökçek'in yeniden adaylığının zora girdiği konuşuluyor.

AKP'liler Gökçek'in televizyonda sinirli bir tavır sergilediğini dile getirdi. AKP'liler Gökçek'in iyi bir görüntü veremediğini de vurguladı. Gökçek ise yönetime televizyon tartışmasıyla ilgili olarak "Uğur Dündar taraf tuttu" dedi. Yönetim ise bunun üzerine Gökçek'e "Senin muhatabın Karayalçın mı yoksa Kılıçdaroğlu mu? Taraf tutacağını bile bile böyle bir programa neden çıktın" dedi.

Kulislerde, AKP yönetiminin Gökçek ve Altınok'un dışında Ankara için üçüncü bir aday arayışı içine girdiği de konuşuluyor. Erdoğan'ın Gökçek'i aday yapmaması halinde Altınok'u da aday göstermeyeceği belirtiliyor. AKP kulislerinde yeni bir isim olarak da Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ismi dile getiriliyor. (MİLLİYET)