Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Belediye Başkan aday adaylarından İsmail Şeref Alkış, Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mustafa Poyraz'ı tebrik ederek başarılar diledi.

POYRAZ'I İLK KUTLAYAN ADAY ADAYI ALKIŞ'IN TEBRİK MESAJI

"29 Mart Yerel Seçimlerinde Partimizin Adayı Sn. POYRAZ olmuştur. Öncelikle Adayımızı kutluyor, Partimize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, Ben İsmail Şeref ALKIŞ olarak, Aday Adaylığım sırasında söylediğim gibi Partimizin bir neferi gibi çalışıp Adayımıza destek olacağımı belirtmek istiyorum.

Aday Adayı olduğum günden beri, gerek kamuoyuna gerekse Partime Aday Adaylığımla çok şeyleri müsbet yönde değiştirdiğime inanıyorum. Bu süreçte yaptığımız güzel projeleri hep beraber Adayımıza destek olma noktasında, yanında olarak Kahramanmaraş'ımıza kazandıracağız.

Sonuçta, bir Aday Adayı, Aday olacağından, Genel Merkezimizin, Başkanımızla devam kararı, kendi adıma, Bizleri sevindirir. Çünkü hizmetin makamı olmaz. Millete hizmet kutsaldır. Hele hele bu hizmet Kahramanmaraş içinse daha başka bir anlam ifade eder. Genel Merkezdeki karar verici Büyüklerimizin Şahsıma dediği gibi, ''Olursan sevinmiyeceksin, Olmazsan da üzülmeyeceksin. Görev istenmez,verilir.''

Bakın görün 29 Mart Yerel Seçimleri, yine Ak partimizin zaferiyle sonuçlanacaktır. Beklentiler gibi Kamuoyundaki ,birkaç Global Olumsuzluktan bir beklentiye girilerek, oy kaybına uğrayacağımız beklentisi tam bir hayal ürünüdür. Bakın görün,

''Ak Partizin Ak Bayrağını,Yeni Belediye Binasına dikeceğimizden kimsenin hiçbir şüphesi olmasın''. DURMAK YOK HİZMETLERE DEVAM. Partimiz iktidar partisi olması hasebi ile bu gücüde, bu sefer arkamıza alarak,oylarımızıda artırıp, Ortak Akıl Ve Ortak Tavırla ,hep beraber umulanları yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu süreçde,diğer Siyasi Partilerimizinde değerli Adayları var.Tüm Adayların, ilimize en iyi hizmet yarışı için yola çıkmışlardır, dolayısı ile tüm Siyasi Partilerin Adaylarını da kutluyor,29 Mart Yerel Seçimlerinin İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." (www.kanal46.com)